вівторок, 28 березня 2017 р.

Апаратний масаж

Апаратний масаж - масаж, при якому на пошкоджені органи і тканини впливають за допомогою особливих пристроїв. На сьогодні існує величезна кількість апаратів, що відрізняються за зовнішнім виглядом, ступенем і характером дії.
Основною перевагою апаратного масажу є велике зниження витрат часу, оскільки є можливість проводити процедуру самостійно. Але, інакше, оскільки під час проведення процедури масажу таким методом нереально вести контроль стану масажованого ділянки тіла.
Перший апарат з метою проведення вібраційного масаж з'явився приблизно в той же час, коли була створена механотерапія (система фізичних вправ, зроблених із застосуванням апарату). Основоположником даного методу називають шведського доктора Г. Цандера.

В основі будь-якого апарату для масажу лежить вібрація, іншими словами, механічні коливання, під час яких відбувається відхилення фізичного тіла то в одну, то в іншу сторону. Вібрація здатна благотворно впливати на органи та системи людського організму, ця її особливість сьогодні активно використовується в медичній практиці.

Немає коментарів:

Дописати коментар